Online succes voor makelaars

Wij willen de kracht van data inzetten om bij te dragen aan het online succes van makelaars. Nexxtmove maakt een einde aan de versnippering tussen alle digitale kanalen die een makelaar inzet. Nexxtmove verbindt, bereikt, traceert en converteert vanuit één platform.

Onze geschiedenis

Nexxtmove startte in 2007 onder de naam MakelMail. Deze online applicatie had de focus op e-mailmarketing voor makelaars. Ruim 200 makelaarskantoren maakten actief gebruik van deze tool en bereikten maandelijks hun achterban met relevante content.

Voor het bereiken van online succes van makelaars is e-mailmarketing slechts een schakel in het geheel. Dit inzicht motiveerde MakelMail om door te ontwikkelen, een volgende stap te zetten; Nexxtmove!

Teamwork

Samenwerken doet Nexxtmove op een Nexxt level! We laten namelijk niet alleen jouw data samenwerken voor jouw makelaardij. Samenwerken binnen én buiten onze organisatie is voor Nexxtmove dé manier om jouw makelaardij online succesvol te maken.

Arnaud

Algemeen Directeur

‘Vooruitgang’ is het motto van Arnaud, want stil staan is geen optie. Dit zie je niet alleen terug in zijn enthousiasmerende leiderschap binnen Nexxtmove. Ook buiten de kantoormuren is hij bloedfanatiek!

Lennard

Strategisch Directeur

Lennard is een echte fietsfanaat, strategische plannen worden dan ook vaak in de buitenlucht gesmeed. Hij is het strategische brein achter Nexxtmove en houdt zich bezig met de toekomstvisie.

Maureen

Content Manager

Als content manager van Nexxtmove is taal 'zeg maar écht haar ding'. Maureen stuurt tekstschrijvers aan en voorziet Nexxtmove gebruikers maandelijks van de kant-en-klare Nexxt Mail nieuwsbrief.

Dieu

Customer Success Manager

Dieu heeft klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel. De functie van Customer Succes Manager binnen Nexxtmove is haar dus op het lijf geschreven!

Dieu is een ster in (gezond) koken en is misschien wel de grootste Disney liefhebber van Nederland!

Jan-Paul

Lead Developer

Complexe technische vraagstukken weet deze Jan-Paul om te zetten in super gebruiksvriendelijke eindproducten. Jan-Paul is een echte sport-fan.

Patrick

Developer

Patrick vindt het heerlijk om bezig te zijn met het schrijven en verbeteren van code.

Hij is een allround developer die problemen graag functioneel uitdenkt en uitwerkt.

Mike

Developer

Mike heeft zijn afstudeerstage bij Nexxtmove voltooid en is daarna gezellig blijven plakken als developer.

Mike vindt het leuk om zich bezig te houden met (de ontwikkeling van) nieuwe technieken en is in zijn vrije tijd veel bezig met zijn camera en drone en met fitness en voetbal. Daarnaast reist hij graag de wereld over.

Kevin

Developer

Nog bezig met zijn Hbo-opleiding, maar nu al aan het werk bij Nexxtmove! Kevin werkt graag met de nieuwste technieken om zo een topproduct neer te kunnen zetten.

Daarnaast is hij modieus, hij heeft namelijk altijd de leukste sokken van het kantoor!

Join our team

Ben jij enthousiast over Nexxtmove en kunnen jouw skills ons naar een Nexxt level tillen? Neem gerust contact met ons op!
Vacatures

Vacatures

Meer uit je online marketing halen?