Nexxt Mail

E-mailmarketing voor Makelaars

Kant-en-klare content

Nexxt Mail zet iedere maand een kant-en-klare makelaars nieuwsbrief voor jou klaar. De nieuwsbrief is uiteraard helemaal in jouw huisstijl en voorzien van relevante content. Jouw klant blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt, ontvangt onderhoudstips én advies over de aan- en verkoop van een woning. Onze database bestaat uit meer dan 800 kant-en-klare artikelen!

Nexxt Mail CRM-koppeling

Nexxt Mail is gekoppeld met alle grote CRM-pakketten binnen de makelaardij. Wij regelen de koppeling met jouw CRM-pakket, zodat jij gemakkelijk aan de slag kunt met Nexxt Mail. Er vindt een dagelijkse synchronisatie plaats, zodat jouw contactenlijst en woningaanbod altijd up-to-date is.

Presenteer met trots jouw woningaanbod

Dankzij de CRM-koppeling voeg je in een handomdraai een woning toe aan je nieuwsbrief. Presenteer deelnemende woningen aan een Open Huis, licht een woning van de maand uit of maak een aantrekkelijke selectie van jouw woningaanbod.

Gebruiksvriendelijke editor

Jouw nieuwsbrief is een visitekaartje voor jouw makelaardij. De opmaak moet aantrekkelijk en overzichtelijk zijn. Dankzij het gemakkelijke 'drag-and-drop' systeem van Nexxt Mail is de styling van jouw nieuwsbrief kinderspel!

Rapportage

Nieuwsbrief verzonden? Duik in de statistieken! Nexxt Mail voorziet in een overzichtelijke rapportage, zodat jij de prestaties van jouw nieuwsbrief kan beoordelen. Vergelijk de prestaties van eerdere nieuwsbrieven en zet je bevindingen in ter optimalisatie van toekomstige nieuwsbrieven.

Deze makelaars besparen al veel tijd:

Ben jij klaar voor Nexxtmove?