Nexxt Social

Til de social media van jouw makelaardij naar een Nexxt level!

Al jouw social media kanalen gekoppeld

Het is voor jouw makelaardij een must om je gezicht te laten zien op social media. Constant inloggen op al die sociale platforms kost tijd. Kostbare tijd! Koppel jouw sociale media met Nexxt Social. Al je content op één plek, posts inplannen wanneer het jou uitkomt en inzicht in belangrijke statistieken.

Boek een demo

Kant-en-klare content

Blijven verrassen met relevante content op social media vereist tijd, creativiteit en continuïteit. En laat dat eerste aspect nou júist zo schaars zijn voor makelaars! Nexxt Social ontzorgt en voorziet in een ruim aanbod aan kant-en-klare content die gericht is op de makelaardij en huis & tuin.

Unieke woningpresentatie op jouw social feeds

Wil je jouw woningaanbod écht laten opvallen op social media? Nexxt Social ontwikkelde een uniek grid-systeem, waardoor je jouw woningen altijd verrassend, creatief én opvallend kunt presenteren.

Boek een gratis demo

Nexxt Social CRM-koppeling

Nexxt Social heeft een koppeling gerealiseerd met alle grote CRM-pakketten binnen de makelaardij. Wij zorgen dat jouw CRM-pakket wordt gekoppeld met Nexxt Social. Hierdoor deel jij je woningaanbod in een handomdraai met al je volgers!

Advies en support

Heb je advies nodig bij het opzetten van een social media campagne? Onze online marketeer deelt zijn kennis graag met je! En heb je vragen over het gebruik van Nexxt Social? Onze Customer Succes Manager begeleidt je graag bij het gebruik van onze tool.

Neem contact op

Deze makelaars besparen al veel tijd:

Ben jij klaar voor Nexxtmove?