Nexxtmove_Header

Nexxtmove

Ons platform werkt voor jouw makelaardij

 

Inzicht in wie wil verhuizen

 

Online marketing, een versnipperd landschap in de makelaardij

De makelaar 2.0 maakt gebruik van een CRM pakket, profileert zijn makelaardij op een website en deelt zo nu en dan iets op social media. Binnen een complete online marketingmix wordt ook nog eens geïnvesteerd in e-mailmarketing, Ads of marketing automation. Een actieve en betrokken makelaar, goed bezig toch?! Er ontbreekt alleen één essentieel onderdeel. Samenhang, verbinding, schieten met scherp. Ben jij klaar voor the Nexxtmove?

Bekijk het platform

Digitale landschap makelaars

Gebundelde krachten

Zou het niet fantastisch zijn wanneer jij de samenhang kan zien tussen de activiteiten op jouw online kanalen? Met Nexxtmove gaat data niet langer verloren, maar wordt het krachtig ingezet! Binnen ons platform verzamelen wij de data van onder andere jouw website, je nieuwsbrief en social media kanalen. Wij lezen, analyseren en combineren deze data om te bouwen aan data-driven klantprofielen. Nexxtmove; inzicht in wie wil verhuizen.

nexxtmove bundeling

 

Tijdrovend? Tijdwinst!

Met de huidige generatie woningzoekers is online marketing een must voor jouw makelaardij. "Onvoldoende kennis, tijdrovend, een grote kostenpost".

Zomaar een paar argumenten waardoor online marketing zo vaak onderaan het to-do lijstje van de makelaar komt te staan. Nexxtmove verdrijft deze argumenten naar het rijk der fabelen. Eén platform voor al jouw online marketing, één plek voor al jouw content, één druk op de knop to get in touch.  

Nexxtmove tijdsbesparing

Zij besparen al veel tijd:

ellenmouthaan
pimvanveen
domicilie
Mutters Makelaardij
atenzijlstra

Ben jij klaar voor the Nexxt move?

Boek nu een demo